Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gjeldsrådgivning

Hvis du har økonomiske problemer, kan vi hjelpe deg med råd og veiledning.

Gjeldsrådgivningstjenesten i Rissa kommune ligger for tiden til oss i Rissa Rådgivning, en underavdeling til Økonomiavdelingen i Rissa.  Men inngangsportalen til denne tjenesten ligger fortsatt hos NAV. Har du behov for gjeldsrådgivning, ta kontakt med NAV Rissa.

Søknad

Der kan du levere en søknad, og de gjør en enkel vurdering på om ditt problem er noe de kan bistå med på grunn-nivå, eller om det er grunnlag for henvise videre til oss. I sistnevnte tilfelle blir det fattet et vedtak, og saken sendes opp til oss for videre oppfølging.

Førstegangssamtale

Vi i Rissa Rådgivning vil da kalle deg inn til en førstegangssamtale, hvor vi skaffer oss et overblikk over situasjonen din. Til dette møtet må du ha med siste selvangivelse, inntektsslipp for siste tre måneder, oppsett over og dokumentasjon på alle krav du vet om (vi hjelper deg å åpne/sortere post om dette har blitt for uoverkommelig for deg). Videre saksbehandling avhenger av behov, vi ser på både dagligøkonomi og gjeldsposter.

Du kan lese mer om gjeldsrådgivning her.

Sist endret 18.06.2015

Kontakt

Hovednummer NAV Rissa
55 55 33 33

 

Fant du det du lette etter?