Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lag og foreninger

I Rissa er det et aktivt lag- og foreningsliv. Her finnes teaterlag, sangkor, treningsgrupper, idrettslag, kunstforeninger og mye mer. Registrer ditt lag eller forening her, så flere kan bli med:)

Finner du ikke aktiviteten du leter etter? Se om Rissa kulturskole har tilbudet, eller send oss en e-post til postmottak@rissa.kommune.no, så skal vi hjelpe deg å lete:)

Bilde av ei bålpanne og isfiske i bakgrunnen. Bildemontasje av barn som isfisker. Karusellrenn i Granlund på Stadsbygd arrangeres av skigruppa i Stadsbygd idrettslag. Klatreklubben tester ny klatrevegg. KORissa er et blandakor som holder konserter og har det gøy sammen. Rissa Kunstforening Rissa kunstforening Rissa ungdomslag øver på "I blanke messingen".  | Fotograf: Line Brathseth To personer fra Rissa ungdomslag gir hverandre en klem. Røde kors - høstferie Røde kors - høstferie_2 Første tirsdag i måneden arrangeres språkkafé på Rissa Bibliotek. Dagens fiskefangst ligger i snøen. Korps i røde uniformer varmer opp til konsert. Trening i Stadsbygd sparebankhallen. Strikkekafé arrangeres av Greitrån to ganger i måneden på Go'Tid på Kuben. Strikkekafeen holdes vanligvis på Go'Tid. Dette er fra Rissa Hotell.
Sist endret 04.11.2016

Kontakt

Kari Klepp
Kommunikasjonsrådgiver
975 14 096

 

Ingunn Rokseth
Prosjektmedarb.
91801506

 

Fant du det du lette etter?