Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Indre Fosen kulturskole

Fra kulturskolnes jubileumsgalla: To gutter står på en scene. - Klikk for stort bilde Leksvik kulturskole og Rissa kulturskole slo seg sammen til Indre Fosen kulturskole fra 1.08.2016. Kulturskolen har circa 400 elevplasser og 16 lærer, og tilbyr undervsisning i musikk, dans, teater, foto og visuelle kunstfag.

Inn- og utmelding

Undervisningstilbud 2016/17

 

Søknadsfrister

Hovedopptaket skjer en gang i året og søknadsfristen er 15. mai. Elever beholder plass(er) til de melder seg ut skriftlig. Utmelding for kommende skoleår skal også skje innen 15. mai og gjøres elektronisk. Det er også mulig å melde seg ut av kulturskolen innen 15. nov, altså før vårsemester.

 

Facebook - Klikk for stort bilde Kulturskolens Facebook-side


Aktiviteter

Kulturskolens aktiviteter skal være godt synlig i kommunen, og elevene vil oppleve å få opptre, formidle og utstille de kulturelle ytringsformene den enkelte deltar på. Vi har i løpet av året flere forestillinger, konserter og prosjekter, der vi legger vekt på at elevene skal få mulighet til å være med i et samspill med andre instrumenter og andre kulturelle ytringer. I 2006 inngikk vi et samarbeid med Rissa Ungdomslag om oppsetning av teaterprosjekter.

Sist endret 21.03.2017

Kontakt

Svein Buan
kulturskolerektor

 

Anne Grete Nyseter
inspektør

 

Fant du det du lette etter?
Login for redigering