Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tjenester til utviklingshemmede

Tjenester til mennesker med utviklingshemming, gis av Oppfølgingstjenesten i Rissa kommune. Enheten har også tilbud til mennesker med alvorlige psykiske lidelser.

Søk om tjenester (PDF, 215 kB)

Go' stæmning er et samarbeidsprosjekt mellom Rissa Kulturskole og Oppfølgingstjenesten. Her er bilde av et stunt Go Stæmning gjorde med gatekunstner Jameone der de dekorerte veggen til Englegalleriet med grafittikunst. - Klikk for stort bildeGo' stæmning er et samarbeidsprosjekt mellom Rissa Kulturskole og Oppfølgingstjenesten. Her er bilde av et stunt Go Stæmning gjorde med gatekunstner Jameone der de dekorerte veggen til Englegalleriet med grafittikunst. Elise C. M Reksen Alle ytelsene er individuelt tilrettelagt og vil derfor variere i omfang. Tjenestene tilbys etter Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester.

Ansatte

Avdelingen har 44 ansatte fordelt på 25,5 årsverk. De fleste ansatte jobber i turnusordning og nesten samtlige har helse- og sosialfaglig bakgrunn av typen vernepleier, sykepleier, barnevernspedagog, hjelpepleier/omsorgsarbeider/helsefagarbeider. En del ansatte har i tillegg relevant videreutdanning.

I tillegg har Oppfølgingstjenesten knyttet til seg 30 personer som fungerer som støttekontakter og/eller besøkshjem utenom selve enheten.

Boliger

Oppfølgingstjenestens boliger og administrasjon er lokalisert i Rådhusveien 7-11 i Rissa sentrum.

Rissasangen: "Goillhår i ræva"

Sist endret 07.12.2015

Kontakt

Børge Solem
Leder, Oppfølgingstjenesten
92440296

 

Fant du det du lette etter?