Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Boligpolitisk plan

I februar 2017 vedtok Rissa kommunestyre en boligpolitisk handlingsplan for kommunen. Du kan lese planen her.

Visjonene i planen (PDF, 856 kB)

Her står det litt om tanker og bilder om fremtidens boligfelt og boligtyper, som bygger på forskning og ny kunnskap. Folkehelse, miljø og estetikk kan vektlegges mer i Rissas boligpolitikk. I tillegg er det laget en boligpolitisk visjon. 

Faktadelen i planen (PDF, 2 MB)

Her kan du lese fakta og refleksjoner om lokale boligrelaterte forhold. Utfordringen er å se dynamikken i dagens boligfremskaffelse, og anslå det fremtidig behovet for varierte boliger. Det er også viktig å tenke over om dagens offentlige og private boligsamarbeid er forpliktende og bredt nok til å skape fremtidas botilbud. Kunnskapen, som oppsummeres bak i dokumentet, ligger til grunn for utvikling av strategier i en tidsriktig boligpolitikk. 

Strategi (PDF, 707 kB)

Rissa kommunestyre vedtok disse boligpolitiske strategier i møte 09.02.2017. Strategiene beskriver fremtidens attraktive bo-områder og boligfremskaffelse, boligsituasjon for vanskeligstilte, samt organisering og samarbeid. Strategiene bygger på kommuneplanens samfunnsdel, boligpolitisk prosjektskisse, boligpolitiske fakta og visjon. 

Sist endret 20.03.2017

Kontakt

Sissel Grimsrud
Prosjektmedarbeider
93 43 81 50

 

Fant du det du lette etter?