Rissa vant Skoleierprisen 2016

På Skoletinget 14. januar, delte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ut Skoleeierprisen 2016 til Rissa kommune.

Rissa var en av tre kommuner som var nominert til prisen. Oppvekstsjef Finn Yngvar Benestad tok imot prisen på Skoletinget 2016 i Oslo. Rådmann Vigdis Bolås og ordfører Ove Vollan var også til stede.

Hva er skoleeierprisen?

KS og Kunnskapsdepartementet deler ut en skoleeierpris på KS Skoleting hvert annet år. Formålet med skoleeierprisen er å anerkjenne og inspirere kommuner og fylkeskommuner til god styring, ledelse og utvikling i og av skolen gjennom et aktivt skoleeierskap.

Les begrunnelsen fra KS her.

Sist endret 02.11.2016

Finn Yngvar Benestad