Norskprøve mai 2017

En post-it lapp der det står "Frist 5. mai" - Klikk for stort bilde Avdeling for integrering og opplæring skal arrangere norskprøve i mai 2017. Det blir muntlig norskprøve 30. mai og skriftlig norskprøve 31. mai. Fristen for påmelding er 5. mai.

Den skriftlige prøven består av delprøvene skrive, lese og lytte. Den første gangen du tar prøven, må du ta alle delprøvene. Hvis du har tatt prøven tidligere, kan du velge om du vil ta alle tre delprøver eller bare en eller to av dem. Du trenger ikke ta skriftlig og muntlig samtidig.

Påmelding innen 5. mai

Du melder deg på til undervisningsinspektør Torill Hårsaker Nakken på e-post: torill.nakken@rissa.kommune.no

I påmeldingen skriver du

• navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • fødselsnummer, ev. DUF-nummer
  • hvilke prøver du ønsker å ta, og på hvilket nivå du skal ta prøven(e) på

Fristen for påmelding er 5. mai 2017.

Hvis du har noen spørsmål om prøven, kan du også sende dem til Torill Hårsaker Nakken.

Muntlig norskprøve: 700 kr
Skriftlig norskprøve: 700 kr
Delprøve (skriftlig):  300 kr

Du som har rett og plikt eller bare rett til norskopplæring får ta hele prøven gratis den første gangen du tar den.

For mer informasjon om prøven, se http://www.vox.no/norskprove/. (Du ikke skal melde deg opp selv. Det gjør skolen for deg etter at du har sendt e-post til Torill Hårsaker Nakken.)

Sist endret 19.04.2017