Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Møt opp til filming ved rådhuset kl. 11

torsdag 7. desember 2017, 11:00 - 12:00

Informasjon

Fellesnemnda og alle andre som er til stede skal filmes når de feirer de "nygifte". Her blir det blåsing av såpebobler, bukking & neiing, klapping, jubling og mye annet gøy som er med på å ønske den nye kommunen hell og lykke. Jo flere vi er, jo artigere blir det. Og enda bedre er det hvis du stiller i bunad!

LES OM ARRANGEMENTET HER

MØT OPP TORSDAG 7.12. KL. 11:
Kulturavdelinga er godt i gang med å lage en film som skal illustrere sprenging av grenser og Indre Fosen sitt «bryllup». Men vi trenger hjelp fra dere innbyggere! Vi håper at så mange som mulig møter opp ved rådhuset i Rissa torsdag 7. desember kl. 11. Da er det nemlig  symbolsk "rispåskastelse" på Rissa og Leksvik kommuner som snart blir til nye Indre Fosen kommune.

HVA SKJER?
Fellesnemnda og alle andre som er til stede skal filmes når de feirer de "nygifte". Her blir det blåsing av såpebobler, bukking & neiing, klapping, jubling og mye annet gøy som er med på å ønske den nye kommunen hell og lykke. Jo flere vi er, jo artigere blir det. Og enda bedre er det hvis du stiller i bunad!

NÅR BLIR DEN FERDIGE FILMEN VIST?
Den ferdige filmen skal vises over hele Indre Fosen kommune ved nyttår. Mer informasjon om dette kommer.

VIL DU BIDRA MED EGEN VIDEO?
Les mer om hvordan du kan bidra på http://www.indrefosenkommune.no/kampanjefelt/send-inn-ditt-bidrag-til-indre-fosens-nye-video.16494.aspx

Vel møtt!

Sted

Rissa Rådhus
Rådhusveien 13,  7100 RISSA

Tlf.: 73852700

(E-post): postmottak@rissa.kommune.no

Nettside: http://www.rissa.kommune.no

Kontakt


 

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?