Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ras i Leksvik

Torsdag 21.06 kl 08.30: Kroaområdet i Leksvik er fremdeles evakuert etter at det gikk et jordras ved Hjellup gård onsdag formiddag.  Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside.
 

 

 

 

 

Fiskegryte

4 porsjoner

Du trenger:

  • 1 kg blåskjell
  • 2 biter seifilet uten skinn og bein
  • 2 biter laks eller ørret uten skinn og bein
  • 1 gulrot og 1 bit purreløk 
  • 2 ts karrypasta (Rød) 
  • 1 liten boks kokosmelk 
  • 1 løk og ett fedd hvitløk
  • En bit fersk ingefærrot hvis du har
  • En halv sitron
  • Hakket persille etter smak
  • 4 ss solsikkeolje 

 

Slik gjør du det:

  1. Rens blåskjellene fri for urenheter og skyll dem i iskaldt vann.
  2. Kutt opp fisken i terninger.
  3. Skjær gulrøtter med en ostehøvel el lignede i tynne strimler, kutt resten av grønnsakene i strimler.
  4. Kutt ingefær, sitrongress og hvitløk.
  5. Varm opp i en stor gryte og tilsett blåskjellene. La surre i 2 minutter før du tilsetter karripasta og kokosmelk.
  6. Kok opp og tilsett resten av grønnsakene og seien. La koke i et par minutter. Ta det av platen og tilsett laksen. Rør rundt en gang og server sammen med nykokt fullkornsris. 
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.