Evakueringen oppheves

Evakueringen ved Kroveien, Kroflata og deler av Hjelopveien oppheves. Veien øst for Hjelopveien nummer 88 vil fortsatt være stengt fram til NVE med sikkerhet kan si at veien er trygg. Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside.

Aktuelle planer

Høringer: Noen saker som skal behandles politisk, legges "ute på høring" i en begrenset tidsperiode. Da kan alle som er interessert i saken: offentlige organer, privatpersoner, bedrifter, lag, foreninger mm, sende inn skriftlige innspill til saken.
Kunngjøringer: Når kommunen gjør det offentlig kjent at vi for eksempel har startet arbeidet med en ny plan eller vedtatt en plan, kaller vi det en kunngjøring.

Sammenstilling avc designelemeneter

Vi sender med dette ut en høring på alkoholpolitiske retningslinjer for Indre Fosen kommune 2018-2020.

Les dokumentet her. (PDF, 417 kB)Høringsfrist 21. mars. Send til postmottak@indrefosen.kommune.no

Arealutvalget har vedtatt å legge planen ut til offentlig ettersyn.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Kommunestyret vedtok planen den 9. november.

Kommunestyret vedtok planen den 7. desember.

Indre Fosen kommune jobber nå med et forslag til en ny arealplan for Vanvikan.

Vannebo Siri
arealsjef