Evakueringen oppheves

Evakueringen ved Kroveien, Kroflata og deler av Hjelopveien oppheves. Veien øst for Hjelopveien nummer 88 vil fortsatt være stengt fram til NVE med sikkerhet kan si at veien er trygg. Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside.

Publisert 23.06.2018
- Indre Fosen kommune er veldig glad for at politiet etter råd fra NVE har konkludert med at det nå er trygt å flytte tilbake til Kroa som er det store boligområdet som har vært evakuert, sier ordfører Steinar Saghaug.
Publisert 20.06.2018
Informasjonsmøte på evakueringssenteret 21juni

23. juni kl 14.00: Evakueringen ved Kroveien, Kroflata og deler av Hjelopveien oppheves. Veien øst for Hjelopveien nummer 88 vil fortsatt være stengt fram til NVE med sikkerhet kan si at veien er trygg.

Publisert 20.06.2018

På den kommunale parkeringsplassen i Vanvikan står det nå biler uten registreringsnummer. Disse må fjernes.

Publisert 15.06.2018

HUNT 4 (helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag) er ferdig i Leksvik. Nå inviterer HUNT til et tilleggsprosjekt som skal se på sammenhengen mellom menneskers og dyrs helse.

Publisert 13.06.2018
Botn

Snart skoleferie? Bli med på aktiviteter i Rissa og Leksvik!

Publisert 11.06.2018

Hvor mye vilt blir tildelt i 2018? Hvordan er planene for Skavelmyra industriområde, Hindrem hage hyttefelt, Haltvollhaugen og Årnset vest?

Publisert 06.06.2018

Daglig leder Vidar Johansen ønsket velkommen til åpen dag og offisiell åpning av helsefortet i Hasselvika.

Publisert 04.06.2018

Har du/dere hatt utgifter i forbindelse med frivillig opprydding av herreløst marint avfall? Da kan du/dere søke om refusjon!

Publisert 01.06.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Antall ungdomsskoler i kommunen, Fosenvegprosjektet, valg av renovasjonsselskap, årsregnskap og økonomisk status. Se alle sakene politikerne skal behandle i vårens siste kommunestyremøte.

Publisert 30.05.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Kommunen sender ut faktura fire ganger i året for kommunale tjenester knyttet til din eiendom. Neste faktura har betalingsfrist 30. juni.