Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Evakueringen oppheves

Evakueringen ved Kroveien, Kroflata og deler av Hjelopveien oppheves. Veien øst for Hjelopveien nummer 88 vil fortsatt være stengt fram til NVE med sikkerhet kan si at veien er trygg. Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside. 

 

 

 

 

Leksvik: Vinnahaugen (privat)

Grunneier: Privat
Reguleringsplan: Vinnahaugen boligfelt

Om Leksvik

I denne vakre bygda finner du en lang industrihistorie. Her lå kommunesenteret i det som var Leksvik kommune fram til 2018. Her finner du barne- og ungdomskolen Testmann Minne, tre barnehager, bibliotek, legekontor, sykehjem og en videregående skole. I Leksvik planlegges et nytt flerbrukshus med bl.a. svømmebasseng. I Leksvik har du mange turmuligheter og et aktivt lag- og foreningsliv.

Se bilder fra Leksvik på siden Bo i Indre Fosen.

Ledige tomter på Vinnahaugen

Oversikten viser ferdig regulerte boligtomter som ikke er blitt fradelt og solgt. Klikk på tomten/området i listen ovenfor for å vise eiendommen i kart. Under kommunevåpenet til venstre for kartet kan du bytte mellom å vise vanlig kart og kart som viser reguleringsplanene.

Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.